مشخصات گوشي ايفون se


فروردين ماه امسال بود که اپل از آيفون 4 اينچي قدرتمند خود رونمايي کرد. آيفوني که مشخصات خود را از آيفون 6 اس و ظاهر و شمايل خود را از آيفون 5 اس به ارث برده بود. آيفون SE فصل مشترک ميان اين دو نسل آيفون است و اپل چيز جديدي را به مخاطبان خود معرفي نکرد. همين موضوع هم باعث شد انتقاد‌هاي بسياري به اين کمپاني شود و ايفون SE چندان استقبال نشود اما آن دسته از افرادي که عاشق گوشي‌هاي کوچک 4 اينچي هستند از اين گوشي استقبال کردند و به سمت خريد آن رفتند. تنها فرق ميان آيفون SE و آيفون 6 اس، دوربين جلوي قدرتمند‌تر آيفون 6 اس و قابليت لمس سه بعدي (3D Touch) آن است. پس همين ابتدا بگوئيم که اگر از عاشقان گوشي‌هاي کوچک 4 اينچي هستيد ادامه‌ي اين مطلب را بخوانيد تا با ابعاد مختلف آيفون SE بيشتر آشنا شويد.


بررسي گوشي اپل ايفون se


طراحي و ساخت


همان طور که مي توانيد حدس بزنيد، هيچ تفاوتي بين اين گوشي و آيفون 5s نمي توانيد پيدا کنيد، به جز رنگ رز گلدي که براي آن در نظر گرفته شده است. بعد از اينکه دو سال است آيفون 6 و آيفون 6s و نسخه هاي پلاس را ديده ايم و در دست گرفته ايم، دست گرفتن يک آيفون کوچک خيلي هيجان انگيز است و پيش خود مي گوييم که کاش اپل هيچ وقت آيفون را بزرگ تر نمي کرد!


 


در قاب جلويي گوشي صفحه نمايش 4 اينچي قرار دارد که، طبق سنت اپل، در پايين آن کليد Home و سنسور اثرانگشت که در اين کليد جاي گرفته قرار دارند. بالاي صفحه نمايش نيز مي توان دوربين دوم را در کنار خروجي صداي مخاطب و سنسور نور و مجاورت مشاهده کرد. در پشت گوشي، که اکنون يک رنگ جديد به خود مي بيند، سه تکه مشاهده مي شود. تکه وسطي به رنگ رز گلد و از جنس آلومينيوم است و تکه هاي بالا و پاييني با جنسي از شيشه به رنگ سفيد هستند. در تکه بالايي دوربين اصلي در کنار ميکروفون دوم و فلاش دوتايي ديده مي شود. در سمت راست دستگاه درگاه سيم کارت قرار دارد و درسمت چپ شاهد حضور کليدهاي کم و زياد کردن صدا و کليد سايلنت هستيم. در قسمت پايين مي توانيد اسپيکر، درگاه ارتباطي، سوکت جک 3.5 ميلي متري صدا و ميکروفون اصلي را مشاهده کنيد.


 


 وزن دستگاه در برابر گوشي هايي که امروز در دست مي گيريم عجيب و دوست داشتني است. مدت ها بود که گوشي هوشمندي با اين اندازه و وزن در جيب خود نديده بوديم و زماني که آن را در جيبمان گذاشتيم، گاهي شک مي کرديم که گوشي همان جا در جيبمان است.


 


اين تمام چيزهايي است که در ظاهر و بدنه آيفون SE مي توانيد مشاهده کنيد. همان طور که آيفون 5s را دوست داشتيم، نمي توانيم حس خوب خودمان را نسبت به اين گوشي مخفي کنيم.با وجود اينکه با آيفوني در سال 2016 سر و کار داريم، هنوز تعدادي از مشکلات سابق وجود دارند؛ به طور مثال، زماني که گوشي را تکان دهيد، به علت جاي نگرفتن محکم کليد پاور در سر جاي خود، صدايي خواهيد شنيد که حس خوبي منتقل نمي کند.


 


اگرچه اين حقيقت وجود دارد که ما طرفدار گوشي هايي با صفحه نمايش بزرگ هستيم، آيفوني با صفحه نمايش کوچک نيز مي تواند ما را راضي کند که دوستش داشته باشيم.شايد طراحي اين آيفون بازنشسته شده باشد و شايد يک گوشي کوچک در اين زمانه که همه گوشي بزرگ در دست دارند خيلي جذاب نباشد، اما بايد اعتراف کنيم که از کليد سايلنت گرفته تا طراحي اسپيکر آيفون SE را دوست داريم و تصور مي کنيم که هنوز اين طراحي مي تواند طرفداران خود را داشته باشد و از بين نرود.


صفحه نمايش


اگر مي خواهيد بدانيد سازنده چگونه با وجود حفظ بخش عمده ي خصوصيات سخت افزاري آيفون 6S چگونه قيمت محصول جديد را 250 دلار کاهش داده است، قسمت مهمي از پاسخ خود را در اين بخش خواهيد يافت، چرا که اپل براي «آيفون SE» همان نمايشگري را مورد استفاده قرار داده که در آيفون 5 مشاهده کرده بوديم و ترديدي وجود ندارد که توليد اين قطعه پس از 4 سال به مراتب ارزانتر تمام خواهد شد.


اين نمايشگر IPS از رزولوشن 1136 در 640 و نسبت تصوير عريض 16 به 9 برخوردار است و تراکم پيکسل هاي آن مثل آيفون 6S به 326 پيکسل در هر اينچ مي رسد، خصوصياتي که بر اساسشان مي توان اين صفحه نمايش 4 اينچي را Retina ناميد، به اين معني که سازنده اعتقاد دارد تراکم پيکسل هاي آن کافي است و نيازي به افزايش آن وجود ندارد، چرا که چشم کاربر در هر حال بيشتر از آن را تشخيص نخواهد داد.


هرچند چنين خصوصياتي روي کاغذ قديمي ناچيز به حساب مي آيند، اما جالب است بدانيد که نمايشگر «آيفون SE» در عمل از وضوح و کيفيت مناسبي برخوردار است، متن ها بدون مشکل قابل مطالعه هستند، تصاوير چشم نواز به نمايش در آمده و رنگها نيز طبيعي و پويا به نظر مي رسند، هرچند اگر به نمايشگر هاي AMOLED و رنگهاي اغراق شده در برخي تلفن هاي هوشمند اندرويدي عادت داشته باشيد، در ابتدا رنگهاي اين نمايشگر تا حدي برايتان بي حس و حال خواهد بود.


حداکثر روشنايي نمايشگر به 600 نيت مي رسد که رقم قابل توجهي است و حتي از آيفون 6S هم بالاتر به حساب مي آيد، اما به دليل عمق نه چندان زياد رنگ مشکي، نسبت کنتراست دستگاه به حدود 1 به 800 کاهش يافته که 50 درصد نسبت به برادر بزرگتر کاهش نشان مي دهد. علاوه بر اين زاويه ديد صفحه نمايش و ميزان خوانايي زير نور مستقيم خورشيد نيز با وجود اينکه قابل قبول هستند، اما در سطح پايينتري نسبت به پرچمداران جديدتر قرار خواهند گرفت.


دوربين


از نظر ما، مهمترين و تعيين کننده ترين عامل موفقيت يا شکست iPhone SE 2020، عملکرد دوربين و تجربه کاربري ارائه شده توسط آن در استفاده روزانه است، با اينکه سخت افزار تعبيه شده در اين دستگاه قديمي است و از iPhone 8 به ارث رسيده، اما اپل مدعي است که به لطف چيپست A30 Bionic و پردازش تصوير مي تواند کيفيت تصاوير را تا حد زيادي بهتر کند.


همين اول بايد بگوييم که اين ادعا کاملا صحيح است. iPhone SE جديد از نظر کيفيت عکس ها مي تواند با iPhone 11 Pro Max رقابت کند و تنها در بخش هايي که نبود سخت افزار احساس مي شود با مشکل روبرو مي شود.


سخت افزار


در حالي که شکل و شمايل گوشي اپل آيفون SE به گوشي‌هاي قديمي اين کمپاني شبيه است، اما از لحاظ سخت‌افزاري و مخصوصا سخت‌افزار پردازشي، اين گوشي به آخرين سيستم طراحي شده اپل مجهز است. اين گوشي مجهز به چيپست اپل A9 مي‌باشد که با دو هسته تويستر 1.84GHz و پردازنده گرافيکي 6 هسته‌اي PowerVR-GT7600 در ترکيب با حافظه رم 2 گيگابايتي مي‌تواند قدرت پردازشي فوق‌العاده‌اي تامين کند.


 


در تعاملات سيستم‌عامل با رابط کاربري پردازش تک هسته‌اي بسيار مهم‌تر از پردازش‌هاي چند هسته‌اي مي‌باشد و همواره اپل تمرکز چيپست‌هاي گوشي خود را بر پايه همين اصل (تمرکز روي پردازش‌هاي تک هسته‌اي) طراحي مي‌کند. همانطور که مشاهده مي‌کنيد، بنچمارک گوشي گيکبنچ تک هسته‌اي نيز نشان‌دهنده همين موضوع است. به جرات مي‌توان گفت پردازنده 64 بيتي تويستر در حال حاضر قوي‌ترين و سريع‌ترين پردازنده فعلي بازار مي‌باشد. اما در پردازش‌هاي چند هسته‌اي، اين پردازنده در مقابل چيپست‌هاي اگزينوس 7420 و 8890 و اسنپ‌دراگون 820 امتيازات کمتري گرفته است.


 


همانطور که مشاهده مي‌کنيد، گوشي Apple iPhone SE در بين بنچمارک‌هاي پايگاه داده جي‌اس‌ام آرنا از تمامي گوشي‌ها در حالت تک هسته‌اي و در حالت چند هسته‌اي پايين‌تر از گوشي‌هاي Galaxy S7، شيائومي Mi 5 و Galaxy S6 از ديگر گوشي‌ها بالاتر قرار گرفته است.



نرم افزار


سازنده براي اين محصول جديدترين نسخه از سيستم عامل موبايل خود يعني iOS 9.3 را در نظر گرفته که علاوه بر «شيفت شب» از ويژگي هاي جديد ديگري نيز بهره مي برد، از جمله محافظت از note ها با گذرواژه يا اثر انگشت و گوش به زنگ بودن هميشگي Siri در تمام طول شبانه روز بدون نياز به لمس دستگاه، که اين آخري مهم ترين قابليت اضافه شده در اين نسخه به حساب مي آيد و تجربه کاربري دستيار ديجيتالي اپل را به شکل قابل توجهي بهبود خواهد بخشيد.


اپليکيشن Apple News نيز در اين نسخه بروزرساني شده و از امکانات شخصي سازي بيشتري برخوردار است، اما هنوز بسياري از قابليت ها از جمله يکپارچگي هرچه بيشتر با سيري و امکان استفاده از Reading Lists هاي سافاري در آن حضور ندارند و از اين نظر امکانات کمتري نسبت به رقباي خود ارائه مي کند.


باتري گوشي اپل ايفون se


گنجايش باتري iPhone SE 2020 توسط اپل اعلام نشده، ولي با توجه به اينکه باتري تعبيه شده در آيفون 8 گنجايش 21 ميلي آمپر ساعتي داشت، به احتمال زياد باتري SE جديد هم اندازه اي در اين محدوده داشته باشد.


اگر واقعا گنجايش باتري به اين اندازه باشد، بنابراين مي تواند مشکل ساز شود چرا که آيفون 8 هم عمر باتري خوبي نداشت و در استفاده عادي مي تواند يک روز دوام آورد و در بعد از ظهر به شارژر نياز پيدا مي کرد!


از نظر تئوري، iPhone SE جديد بايد عمر باتري بهتري داشته باشد چرا که چيپست آن کم مصرف تر است و سيستم عامل iOS 13.4 هم در مديريت انرژي عملکرد بهتري از خود نشان داده است.


با اينحال اما خود اپل اعلام کرده که SE جديد مي تواند به اندازه آيفون 8 دوام بياورد که نکته عجيبي است و اين يعني در استفاده عادي نسبت به iPhone 11 بايد انتظار 2 تا 4 ساعت عمر باتري کمتري داشته باشيد. اگر بخواهيد تنها با آيفون خود موزيک پخش کنيد و بايد بگوييم که آيفون جديد 25 ساعت کمتر از 11 دوام مي آورد.


در استفاده واقعي عملکرد متفاوتي از آيفون جديد را شاهد بوديم: البته از نظر عمر باتري اين دستگاه اصلا با iPhone XR يا آيفون 11 قابل مقايسه نيست و در استفاده عادي اغلب در اوايل شب نياز به شارژر پيدا کرديم.


از سوي ديگر در استفاده سبک از دستگاه، وقتي SE جديد را براي عکسبرداري و گشت و گذار در اينترنت به کار نبستيم، توانستيم روز را با 30 درصد شارژ به اتمام برسانيم و در طول شب هم مقدار اندکي از شارژر کم شد و اين يعني iPhone SE جديد رد حالت استندباي عملکرد خوبي از خود نشان مي دهد.البته اگر قبلا از iPhone SE اورجينال يا آيفون قديمي تري استفاده کرده باشيد، متوجه مشکل بزرگي نخواهيد شد و حتي بهبود هايي هم خواهيد ديد، اما واقعا حيف است که اپل چنين فرصت بهبودي را به اين سادگي از دست داد.


راه حل اين مشکل استفاده از تکنولوژي شارژ سريع است. هر شارژري با USB-C PD يا با قدرت واتي که درون جعبه iPhone 11 Pro يافت مي شود و مي توان آن را به قيمت 29 دلار خريد، مي تواند باتري را به سرعت پر کند. به عنوان مثال با اين شارژر ها مي تواند در 30 دقيقه گنجايش باتري را از 0 به 50 درصد رساند.


مدت زمان مورد نياز براي شارژر کامل دستگاه با اين شارژر يک ساعت و 50 دقيقه است، اما شارژر 5 واتي درون جعبه دستگاه اين کار را با سرعت بسيار کمتري انجام مي دهد. توصيه مي کنيم که براي حل مشکل عمر باتري کوتاه دستگاه از يک شارژر سريع آيفون يا سازگار استفاده کنيد.


البته مي توانيد يک شارژر بيسيم هم خريداري کنيد، چرا که iPhone SE 2020 امکان شارژ بيسيم مبتني بر Qi را هم فراهم مي کند. تنها کافي است دو پد شارژر بيسيم براي خانه يا محل کارتان خريداري کنيد تا ديگر با مشکل شارژ کم روبرو نشويد.


کلام آخر


نظرات بسيار متعددي درباره اين گوشي کوچک و دوست داشتني اپل وجود دارد. گاها و به نظر برخي از منتقدان اين گوشي به غير از منفعت‌هاي اقتصادي فراوان براي اپل چيز خاص ديگري ندارد و به نظر برخي کاربران، اين گوشي دقيقا همان چيزي بود که از اپل انتظار داشتند. واقعيت امر اين است که وقتي صحبت از محصول اپل به ميان مي‌آيد، کمتر از ديگر محصولات ساير کمپاني‌ها به سخت‌افزار و امکانات معمول در محصول اپل پرداخته مي‌شود. برخي قواعد اپل براي کاربران به نوعي استاندارد تبديل شده‌اند که در گوشي‌هاي اندرويدي و ويندوزي خلاف اين مساله حاکم است. بهره‌گيري از بهترين صفحه‌نمايش در حالي که تفاوت چنداني براي چشم کاربران ندارد، بهره‌گيري از بهترين دوربين در حالي که از دوربين گوشي انتظار عکاسي حرفه‌اي نمي‌رود و يا مثلا شارژ بي‌سيم در حالي که به شکل واقعي کاربر را از اتصالات سيمي خلاص نمي‌کند، هم براي اپل و هم بسياري از کاربران اهميت ندارد. اما بايد اعتراف کنيم که اپل مي‌توانست بهتر از اين‌ها در اين محصولش کار کند. به هر حال به نظر ما در حالي که خريدار غير اپلي که به دنبال خريد گوشي اپل مي‌باشد، آيفون 6S را به احتمال زياد به SE ترجيه خواهد داد. اما مطمئن باشيد که اکثر کاربران قديمي اپل که با گوشي‌هاي صفحه کوچک اپل کار کرده‌اند، SE را به عنوان ايده‌آل‌ترين گوشي نسل جديد تلقي مي‌کنند.


 

بررسي اپل واچ 3

بررسي گوشي اپل آيفون XS

بررسي تخصصي اپل ايرپاد پرو

مشخصات گوشي اپل مدل ايفون ايکس مکس

نقد و بررسي اپل واچ 5

مشخصات گوشي اپل ايفون se

بررسي گوشي ايفون ايکس اپل

مي ,آيفون ,اپل ,گوشي ,se ,iphone ,است و ,مي تواند ,در اين ,اين گوشي ,iphone se

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


خرید اینترنتی Technology and lifestyle اجناس فوق العاده Owen's page best-text-girl جور وا جور شرکت ایده آل گستر مرجع کنکور ایران معلم پشتیبان 09178111360جوشکار سیار شیراز ساخت تعویض مخزن ابگرمکن پارکینگ شیروانی سوله خرپایی
دزدگ