مشخصات گوشي ايفون xs


گوشي جديد آيفون ايکس اس به تازگي معرفي شده است و در اين مقاله مي‌خواهيم نگاهي به مشخصات و ويژگي‌هاي آن داشته باشيم. با تک‌فارس همراه باشيد.


 


اپل اعلام کرده است که آيفون ايکس اس در تاريخ 30 شهريور عرضه خواهد شد و پيش فروش آن نيز هم اکنون در بيشتر کشورهاي دنيا شروع شده است. قيمت آيفون ايکس اس نسبت به مدل گران قيمت سال گذشته يعني آيفون ايکس افزايشي نداشته است که اين مي‌تواند خبر خوبي براي طرفداران اپل باشد. قيمت پايه گوشي 999 پوند و بالاترين آن 1349 پوند است که مربوط به ظرفيت 512 گيگ گوشي مي‌باشد.


 


اگرچه آيفون ايکس اس نسبت به سال گذشته گران‌تر نشده است اما هنوز هم در ميان گران‌ترين گوشي‌هاي بازار تلفن همراه قرار مي‌گيرد. همچنين قيمت ايفون xs به طور پايه به قيمت 1099 پوند مي‌باشد. در ادامه بيشتر به بررسي اين محصول خواهيم پرداخت با ما همراه باشيد.


بررسي گوشي ايفون xs اپل


طراحي و ساخت


بررسي آيفون XS را با طراحي زيباي آن آغاز مي کنيم. همان طور که گفتيم، مهم ترين نکته درباره‌ي آِفون X طراحي جديد و جالب توجه آن بود. حال نسخه‌ي آيفون XS هم با همان طراحي روانه‌ي بازار مي شود، اما چند تغيير کوچک در آن باعث شده تا بتوانيم اين دو گوشي را از هم تشخيص دهيم! تغيير اصلي در رنگ اين دستگاه است: رنگ طلايي اضافه شده به آيفون بسيار زيبا و چشم نواز مي باشد.


 


فريم هر دو دستگاه (آِيفون X و XS) مشابه يکديگر مي باشند، نمايشگر 5?8 اينچي مشابه با حاشيه هاي بسيار کوچک دارند و آيفون XS همچنان بدون دکمه‌ي home روانه‌ي بازار مي شود. در notch بالاي صفحه نمايش آِيفون XS باز هم شاهد همان اجزاي پارسالي، شامل حسگر تشخيص چهره براي باز کردن قفل دستگاه هستيم. آِيفون امسال هم از قاب شيشه اي پشتي براي اسمارت فون هايش استفاده مي کند و هم چنان دستگاه هاي آن از پشت شيشه‌ي هر مغازه اي چشم مردم را به خود خيره مي کنند!


 


اين چشم نواز بودن اسمارت فون هاي آيفون فقط به دليل ظاهر دستگاه ها نيست، زيرا بسياري از سازندگان آسيايي اسمارت فون هايي با ظاهر شبيه به آِفون طراحي مي کنند. اما چشم نواز بودن آيفون ها به دليلي کيفيت ساخت فوق العاده‌ي آن ها مي باشد. فقط وقتي که يک آيفون در دست شما باشيد مي توانيد به پريميوم بودن آن پي ببريد.در لبه هاي کناري دستگاه همه چيز همان جايي قرار گرفته که انتظار آن را داشتيم: دکمه هاي تنظيم صدا و حالت س سخت افزاري همچنان در قسمت چپ قرار دارند و دکمه‌ي بزرگتر قفل/سيري هم در لبه‌ي راست دستگاه خودنمايي مي کند. متاسفانه در هنگام خريد آيفون XS پورت تبديل جک هدفون به لايتنينگ در داخل جعبه‌ي دستگاه وجود ندارد و بايد آن را جداگانه خريداري کنيد.


صفحه نمايش


نمايشگر 5?8 اينچي اين گوشي با آيفون X يکسان است.


البته آيفون XS کوچک ترين مدل توليد شده آيفون در سال 20 استبدنه آيفون XS تنها کمي از آيفون 6، 7 و 8 بزرگ تر است. اندازه آيفون XS براي گرفتن در دست، تصويربرداري و تماشاي فيلم فوق العاده است.


نمايشگر OLED اين گوشي ظاهر آن را بسيار زيبا کرده است. اين نمايشگر فوق العاده نمايي زيبا از رنگ مشکي بدنه گوشي را نشان مي دهد.


رزولوشن آيفون XS چيزي در 2436 در 1125 است. (معادل 458 پيکسل در اينچ).اين نمايشگر براي تماشاي فيلم فوق العاده است و رنگ ها را با شفافيت هرچه تمام تر نشان مي دهد. جزييات تصاوير در اين صفحه نمايش فوق العاده است. اين کيفيت بالا مديون حضور تکنولوژي HDR10 و Dolby Vision است.


در بررسي صفحه نمايش آيفون XS از تمام زوايا به مشکل برنخورديم. اين صفحه نمايش به قدري عالي است که در محيط بيرون و نور آفتاب نيز جزييات تصاوير روي صفحه را به خوبي نشان مي دهد.اپل همچنين در اين مدل اسپيکرها را بهبود بخشيده است و کيفيت صدا را بالاتر برده است به حدي که مي توان از صداي موسيقي در فضاي باز نيز لذت برد.


عملکرد


بگذاريد صادقانه بگويم، عادت کردن به طراحي تمام صحفه و رابط کاربري گوشي‌هاي آيفون XS Max و Xs مقداري زمان‌بر است. نبود دکمه‌ي هوم هميشگي، شما را وادار مي‌کند تا براي برگشتن به صفحه هوم، پايين نمايشگر را سوايپ کنيد. همچنين مولتي تسکينگ ديگر با دو بار کليک کردن صورت نمي‌پذريد و بايد در ابتدا سوايپ کرده و سپس آن را نگه داريد تا صفحه مولتي تسکينگ براي شما ظاهر شود. از آنجايي که ديگر حسگر اثر انگشت وجود ندارد، بايد از چهره خود براي آنلاک کردن گوشي آيفون XS استفاده کنيد. اين موارد تنها چيزهاي متفاوت در نحوه‌ي استفاده از آيفون‌ها جديد هستند.


 


خوشبختانه در نسخه دوازدهم سيستم عامل Ios ديگر خبري از ناسازگاري‌هايي که براي گوشي آيفون ايکس با iOS 11 اتفاق افتاد، نيست و اپل توانسته مشکلات مربوط به لبه‌ي صفحه نمايش را حل کند. تا آنجايي که به بنده مربوط مي‌شود، اين نسخه از سيستم عامل موبايلي اپل، يکي از بهترين تجربه‌هاي مربوط به سيستم عامل ios  را ارائه مي‌دهد. البته قرار نيست ios 12  را کاملا نقد کنيم زيرا بعدا به صورت جداگانه  اين سيستم عامل را مورد بررسي قرار خواهيم داد. اما در ادامه چندين نکته‌ي مهم در رابطه با اين نسخه براي شما بيان خواهيم کرد.


 


اول از همه، اپل فرايند بستن اپليکيشن‌ها را از پيش ساده‌تر کرده و اکنون تنها نياز است بر روي اپليکيشن مورد نظر، به سمت بالا سوايپ کنيد و به همين راحتي برنامه بسته خواهد شد و ديگر خبري از عمليات طولاني نگه داشتن- سوايپ که در Ios 11  آن را شاهد بوديم، نيست. شايد اين تغيير چندان هم چشمگير نباشد اما هنگام استفاده به کارآمد بودن آن پي خواهيد برد. مشکل OverLoad اعلانات ديگر همانند گذشته دردسر ساز نيست زيرا  Ios 12 از هم اکنون آن‌ها را به صورت هوشمندانه دسته بندي و ترکيب مي‌کند. دستيار صوتي سيري نيز پيشرفت‌هايي داشته و شما مي‌توانيد با ساخت ميانبر‌هايي از آن، سرويس‌ها و نرم افزار‌هاي مختلف در کنار هم قرار داده و از آن‌ها به منظور کنترل يک وظيفه پيچيده استفاده کنيد. اما چيزي که ما متوجه شده‌ايم، اين پروسه بر روي گوشي آيفون Max به دليل صفحه نمايش بزرگ‌اش، راحت‌تر صورت مي‌پذيرد.


 


همچنين به لطف قرار گرفتن پردازنده A12 Bionic در آيفون‌هاي جديد، عملکرد آن‌ها مقداري روان‌تر شده است. اپليکيش‌ها کمي سريع‌تر از گوشي آيفون X اجرا مي‌شوند و به طور کلي، جا به جا شدن ميان برنامه‌هاي در حال اجرا و انجام عمليات مولتي تسکينگ، سرعت بيشتري نسبت به قبل پيدا کرده است. تغييرات ايجاد شده ملموس هستند اما چشمگير و انقلابي به حساب نمي‌آيند، مگر اينکه به تازگي به دنياي Ios پيوسته‌ايد يا جزء کاربران آيفون‌هاي قديمي باشيد. اپل ادعا مي‌کند که پردازنده‌ي با کيفيت دو هسته‌اي A12 نسبت به پردازنده آيفون نسل قبل، 15 درصد سريع‌تر شده است.به نظر مي‌رسد اپل تمرکز بيشتري بر روي پردازنده گرافيکي چهار هسته‌اي داشته زيرا طبق گفته‌ي اين شرکت، سرعت آن تا 50 درصد افزايش يافته است. اين موضوع زماني خود را نشان مي‌دهد که بازي‌هايي همچون Fortnite که در زمينه گرافيکي غني هستند را اجرا کنيد تا با نمايشي بي‌نقص از آيفون‌هاي جديد رو به رو شويد. همانطور که مي‌دانيد نرم افزار‌هاي گرافيکي و بازي‌ها در دنياي گوشي‌هاي هوشمند رايج‌ شده‌اند بنابراين دلايل اپل براي قرار دادن پردازنده‌اي با چنين مزايايي در آيفون‌هاي جديد کاملا مشخص است.


 


ما همچنين لازم است در رابطه با موتور عصبي A12 نکاتي را بگوييم، اين موتور عصبي در واقع يک کمک پردازنده مي‌باشد که اپل آن را سال گذشته معرفي کرد و در نرم افزارها و ويژگي‌هايي که بر روي مدل‌هاي يادگيري ماشيني تمرکز دارند، به کمک پردازنده‌ي اصلي مي‌آيد. موتور عصبي سال گذشته به صورت 2 هسته‌اي طراحي شده بود و مي‌توانست در هر ثانيه 600 ميليارد عمليات را کنترل کند. اما امسال، اپل براي آن 8 هسته طراحي کرده و به کمک پردازنده اجازه مي‌دهد تا در هر ثانيه 5 تريليون پردازش را مديريت کند.


 


اين قابليت فعلا براي شما کاربرد زيادي ندارد اما زماني که برنامه نويسان نرم افزار‌هاي خود را بر اساس مدل‌ شبکه‌هاي عصبي توسعه دهند، به اهميت آن پي خواهيد برد. در حال حاضر چند مورد قابل توجه وجود دارد. نرم افزار memorise ( اين نرم افزار مختص يادگيري زبان‌هاي متفاوت است) هم اکنون ويژگي‌اي به نام تشخيص شي را فراهم کرده و هنگامي که توسط دوربين بر روي متني فو مي‌کنيد، نرم افزار زبان را شناسايي مي‌کند و نام آن را به شما اعلام خواهد کرد. همچنين نرم افزار Pixelmator Pro از موتور عصبي به منظور بهبود تنظيمات تصاوير مي‌کند. حتي قابليت Face ID به لطف موتور عصبي بر روي گوشي‌هاي آيفون Xs و آيفون Xs Max‌ سريع‌تر اجرا مي‌شود و در زمينه شناسايي چهره به آن کمک مي‌کند. همچنين برخي از برنامه‌هاي واقعيت افزوده‌اي‌ همچون LEGO AR Studio که ما آن را مورد آزمايش قرار داديم، در زمينه رديابي ساختار‌ها کمي بهتر عمل مي‌کند.


 


بنابراين اتفاقات زيادي در داخل آيفون‌هاي جديد رخ داده است. خوشبختانه، به نظر مي‌رسد باتري‌هاي قرار گرفته در آيفون Xs  و Xs Max  توانايي لازم را براي تامين نيروي اين همه ويژگي جديد دارا مي‌باشند. البته بايد بدانيد که باتري کوچک گوشي آيفون Xs از نظر شارژدهي تقريبا همانند گوشي آيفون X عمل مي‌کند. با هر بار شارژ کردن، اين گوشي بين 9 تا 9.5 ساعت در روزهايي که به صورت سنگين از گوشي کار مي‌کشيديم، دوام مي‌آورد. گوشي آيفون Xs   Max  ظاهرا به دليل باتري بزرگ‌تر، مدت زمان بيشتري را ارائه مي‌دهد. به طور کلي، مدت زماني که ما براي گوشي آيفون Xs Max‌ محاسبه کرديم بين 11 تا 12 ساعت کامل بود. بايد در نظر داشته باشيد که به مدت 6 ساعت گوشي تحت استفاده‌ي شديد قرار گرفت که فعاليت‌هايي همچون پخش ويديو و اتصالات اينترنتي را شامل مي‌شد و 6 ساعت ديگر را به صورت Screen Off ( نمايشگر خاموش) کار کرده است.


بررسي گوشي iphone xs


دوربين


يکي ديگر از مواردي که در آيفون XS نسبت به گذشته (آيفون X) تغيير چنداني نداشته، مربوط به دوربين آن مي‌شود. دوربين اصلي iPhone XS دقيقا مثل آيفون ايکس از دو سنسور 12 مگاپيکسلي تشکيل مي‌شود که سنسور اول ديافراگم F/1.8 را به همراه داشته و سنسور دوم از ديافراگم F/2.4 بهره‌ مي‌برد. سنسور دوربين اول اين مجموعه زاويه ديد گسترده‌اي دارد اما سنسور دوربين دوم مجموعه از نوع تله‌فتو است. هر دو لنز دوربين اصلي iPhone XS هم از قابليت هايي همچون فو خودکار مرحله‌اي، HDR و تثبيت اپتيکال تصوير (OIS) پشتيباني مي‌کنند. قابليت زوم اپتيکال 2X هم توسط اين مجموعه قابليت پشتيباني بوده و توسط لنز دو پياده‌سازي مي‌شود. ضمنا با استفاده از دوربين اصلي آيفون XS اپل قادر به ضبط ويدئوهاي 4K با فرم ريت 24، 30 و 60 فريم در هر ثانيه هم خواهيد بود.


اما دوربين iPhone XS در عمل چگونه است؟ همانطور که انتظار مي‌رفت، دوربين اصلي يا پشت آيفون XS اپل کيفيت فوق‌العاده عالي دارد. با دوربين اصلي اين گوشي تقريبا تحت هر شرايطي مي‌توانيد عکس هاي به ياد ماندني و بسيار با کيفيتي را ضبط کنيد. چراغ فلش LED چهارگانه دوربين اصلي آن سيب مي‌شود تا در تاريک‌ترين محيط ها هم بتوانيد عکس هاي با نور مناسب را ضبط نماييد. کيفيت عکس ها شايد در محيط هاي تاريک کمي افت کند اما با اين حال کيفيتي فراتر از استانداردهاي فعلي دوربين گوشي هاي هوشمند را ارائه مي‌کند. قابليت عکسبرداري پرتره (Portrait Mode) هم در iPhone XS با آپديت هايي ارائه شده که کيفيت ضبط اينگونه تصاوير را بهبود مي‌بخشد.


 


در سمت مقابل دوربين سلفي آيفون XS اپل هم مثل آيفون X از يک سنسور يا لنز 7 مگاپيکسلي با ديافراگم F/2.2 تشکيل شده است. عکس هايي که با دوربين سلفي iPhone XS اپل ضبط مي‌شوند به واقع کيفيت عالي دارند و چيزي فراتر از کيفيت يک لنز دوربين 7 مگاپيکسلي را ارائه مي‌کنند. عکسبرداري سلفي در حالت پرتره آيفون XS بهبود يافته و هم اکنون تفکيک مابين لبه هاي چهره کاربر و محيط اطراف پشت سر وي به شکل بهتري انجام مي‌شود. بنابراين هر دو دوربين اصلي و سلفي آيفون XS اپل کيفيت کم‌نظيري را ارائه مي‌کنند و بدون شک رضايت شما را جلب خواهند کرد. اگر به عکسبرداري با گوشي علاقه داريد، مطمئن باشيد iPhone XS اپل يکي از بهترين گوشي هايي است که مي‌توانيد خريداري کنيد.


باتري و شارژدهي گوشي ايفون xs اپل


اين بخش از بررسي آيفون XS مي‌خواهيم مورد باتري و توان شارژدهي آن در اين گوشي صحبت کنيم. اپل برخلاف اغلب شرکت هاي سازنده گوشي که ظرفيت باتري گوشي هاي خود را افزايش مي‌دهند، ظرفيت باتري آيفون XS را مقايسه با آيفون X کاهش داده است! (براي مطالعه بررسي آيفون X اپل اينجا کليک کنيد). باتري iPhone XS اپل ظرفيت 2658 ميلي آمپر ساعتي دارد، حال آنکه آيفون ايکس اپل از يک باتري 2716 ميلي آمپر ساعتي بهره‌مند بود. اگرچه تفاوت مابين ظرفيت باتري اين دو گوشي خيلي ناچيز است اما هر حال اشاره به اين موضوع جالب به نظر مي‌رسيد. قدرت و کيفيت شارژدهي باتري آيفون XS تقريبا مثل باتري آيفون X است. به طور ميانگين با يک بار شارژ باتري آيفون XS اپل مي‌توانيد تقريبا 1 روز انرژي مورد نياز دستگاه را تامين کنيد و اگر از گوشي استفاده مداوم و سنگيني به عمل آورده شود، توان شارژدهي باتري دستگاه کمتر خواهد شد.



آيفون XS اپل از قابليت شارژ بيسيم و شارژ سريع پشتيباني مي‌کند. طبق ادعاي اپل باتري اين گوشي مي‌توان ظرف مدت مپزمان 30 دقيقه از 0 تا 50 درصد شارژ شود که البته اين ادعا در عمل در اين حد و اندازه قابل مشاهده نبوده و عملا باتري دستگاه ظرف 30 دقيقه چيزي در حدود 30 الي 40 درصد شارژ مي‌شود. به طور کلي وضعيت عملکرد باتري آيفون XS اپل خوب است اما نمي‌توان آن را از نقاط قوت دستگاه محسوب کرد.

جمع بندي


طبق بررسي‌هاي انجام گرفته تا به الان، در مجموع آيفون ايکس اس فرق فاحشي با مدل سال گذشته يعني آيفون ايکس ندارد، اما اسپيکرهاي قوي‌تر و رنگ جديد آن يقينا ويژگي‌هاي خوبي‌ به شمار مي‌روند. بعد از عرضه‌ي رسمي گوشي در بازار، به نقد و بررسي گوشي خواهيم پرداخت و در آن زمان است که مي‌توان در ارتباط با اين گوشي جذاب و رده بالا قضاوت کرد. براي خريد گوشي ايفون کليک کنيد.


بررسي اپل واچ 3

بررسي گوشي اپل آيفون XS

بررسي تخصصي اپل ايرپاد پرو

مشخصات گوشي اپل مدل ايفون ايکس مکس

نقد و بررسي اپل واچ 5

مشخصات گوشي اپل ايفون se

بررسي گوشي ايفون ايکس اپل

آيفون ,xs ,گوشي ,اپل ,هم ,دوربين ,آيفون xs ,xs اپل ,آيفون ايکس ,آن را ,آيفون x

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


Mary's notes ترفندهای رایانه . آموزش مدیریت سرور همه چیز درباره ی برنامه نویسی نور امید William's style فروشگاه اینترنتی بازار کیش ستاره آسمونی معرفی رقیب سرسخت دیجی کالا
دزدگ